Työpukeutumista vol. 2 ja super-pallomaha

Tänään on ensimmäinen äitiyslomapäiväni. Joten mikäs sen parempi idea kuin puhua vielä vähän työvaatteista :) Viimeisten työpäivien aikana masu on jo suuren suuri, kuten kuvista näette. Vointi on kuitenkin ollut niin hyvä, että täällä vähän ihmeissäni nyt olen, mille alkaisi seuraavaksi. Ehkäpä yrttimaan kimppuun?

Tässä kuitenkin parin viimeisen työpäivän vaatetusta with super-pallomaha, olkaapas hyvä!

äitiysvaatteet1Paita Mamalicious, farkut H&M Mama

äitiysvaatteet2

Tämä paita oli tosi kivan mallinen vyön kanssa jo pienemmänkin masun kanssa. Nyt ison masun kanssa olen pitänyt sitä myös ilman vyötä, koska se asettuu kivasti näinkin.

Farkut voisivat olla vähän tiukemmatkin, mutta toisaalta rentoutensa vuoksi ne ovat viime viikkoina olleet suosikkini. Alla näkyvät mustat housut taas alkavat jo hiljalleen olla turhankin puristavat työpäivän mittaan.

äitiysvaatteet3Paita H&M Mama, farkut Mamalicious

äitiysvaatteet4Takki Esprit Maternity, huivi Pieces, laukku Christelle & Co.

Takin ostin käyttämättömänä huuto.netistä parilla kympillä. Tosi kiva löytö! Koko (38) on minulle vähän turhan suuri, mutta onneksi vyöllä saa kirittyä sopivasti kasaan. Väri on kyllä aika haastava tähän aikaan vuodesta, kun pölyä ja kuraa on vielä joka puolella. Sotken takin helmoja auton pöly- ja kurakerrokseen päivittäin. Jos nyt vielä olisi taaperoikäinen hoidettavana, tämä takki olisi varmasti ihan mahdoton. Nyt yksin liikkuessa olen sentään joten kuten saanut pidettyä sen siistinä.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s