Pääsiäislammas

Tämä viikko ei nyt ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Toiseksi viimeinen työviikko ennen mammalomaa ja kalenteri täynnä ohjelmaa + pääsiäiseksi sukuloimaan. Tai siis niin oli suunnitelmat. Kunnes maanantaina iski nuha, joka paheni tunti tunnilta, ja kolmelta iltapäivällä oli pakko antaa periksi ja painua kotia sairastamaan. Ja kotisohvalla tämä viikko onkin sitten kulunut siitä lähtien.

Tänään oli tarkoitus lähteä Kajaaniin pääsiäisen viettoon. Flunssa lykkäsi sitäkin suunnitelmaa, mutta ehkä jo huomenna pääsemme matkaan. Matkailun sijaan laitoimme herkullista pääsiäisillallista eli lammasta, mitäpä muutakaan.

Ylikypsää lammaspaistia, trendikkäästi sanottuna pulled lamb eli revittyä lammasta. Lammas sai kaverikseen feta-rosmariiniperunoita ja lampaan kanssa uunissa viihtyneitä porkkanoita ja sipulia.

paasiaislammas2

Lammasta jäi niin paljon yli, että huomiselle suunnittelimme hakea lampaalle pitaleipää ja tsatsiki-aineksia. Mutta miten toteutetaan gluteenittomat ja vehnättömät pitaleivät? Löytyykö kaupasta valmiina, vai pitääkö sotkea ensin kätensä jauhoihin?

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s