Minttu ja blush

Lastenhuoneen tekstiilit ovat vihdoin valmiit – tai itseasiassa ne ovat olleet paikoillaan jo reilun viikon verran. Huone on kuitenkin sen verran ’varastotilassa’ kaikkien vauvatarvikkeiden vuoksi, että kuvien ottaminen huoneesta ei ole ihan vähäisimmästä työmäärästä kiinni…

Verhot1

Verhokankaan löysin Eurokankaasta. Olin jo päättänyt, että en ollenkaan mene osastolle ’lasten verhokankaat’, sillä en halunnut liian lapsellisia verhoja. Onhan huone vielä toistaiseksi myös työ- ja vierashuone. Mutta juurikin kyseiseltä osastolta tämä kangas sitten löytyi.

Verhot2

Kyseessä on 150cm leveä kangas, josta tein kaksi 60cm leveää paneeliverhoa. Huoneen ikkuna on melko kapea, ja lisäksi lähellä toista sivuseinää, joten täysleveät verhot olisivat voineet olla liian raskaat. Verhon kuvio ei ole täysin yhtäläinen kahden verhon välillä, vaan leikkasin tarkoituksella verhot hieman eri ’talojakaumalla’, jos ymmärrät mitä tarkoitan (-> ks. verhon talokuvio).

Maton kohtaloa en ole vielä ehtinyt miettiä ollenkaan. Tällä hetkellä huoneessa on vanha sininen matto. Olisi tietysti kiva saada huoneeseen jokin paremmin muihin tekstiileihin sopiva matto, mutta sen osalta minulla ei ole vielä sen tarkempaa visiota. Ehkä jokin vaalean sävyinen matto – beige, harmaa, tai musta-valkoinen – voisi olla hyvä tulevaisuuden käyttömahdollisuuksien kannaltakin. Mutta mikä olisi helppo väri lastenhuoneeseen?

Tyynyt2

Tyynyt ovat H&M Home-mallistoa. Sisätyynyt nappasin mukaan Ikean reissultamme.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Minttu ja blush”

  1. Ihanat verhot! Haluan ostaa samanlaiset tyttäreni huoneeseen 😊 Ei ehkä enää löydy, mutta tiedätkö minkäniminen kangas tuo on? Kiitos!

    Tykkää

    1. Hei Minna! En valitettavasti tiedä mikä kankaan nimi on 😕 Voi olla että ei näin vuosien jälkeen enää löydy, mutta onnea etsintään joka tapauksessa 🙂

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s