Sneak peek lastenhuoneeseen

Miten sitä aina kuvitteleekin, että tämäkin ”pieni sisustusprojekti” on valmis viikossa? No, nyt kun projektin aloituksesta on kulunut kolme viikkoa, on lastenhuoneeseen viimein saatu kasattua kaikki uudet huonekalut.

Ihana uusi vaakaraitaseinä onkin ollut valmis jo pian pari viikkoa. Siitä tuli hienompi, kuin mitä uskalsin odottaa! Mutta yllättäen sohva näyttää todella siniseltä tämän seinän edessä. Aikaisemmin olen aina pitänyt sohvaa tumman harmaana, hmm…

kirjahyllyt

Kirjahyllyyn ei saatu Ikean reissulla kaikkia suunniteltuja palasia, mutta hyvältä näyttää näinkin. Ja ainakin toistaiseksi tässä on aivan riittävästi säilytystilaa meille. Laajennetaan hyllyä sitten myöhemmin tarpeen mukaan.

lipastot

Lipastojen puoleinen seinä näyttää tässä vaiheessa vielä turhan paljaalta. Pitää katsoa mitä seinälle keksitään väriä tuomaan, kunhan saadaan ensin huone muuten valmiiksi.

Huoneessa on vielä verhot ja matto työhuoneajalta. Uuden verhokankaan kävinkin tänään hakemassa kangaskaupasta. Siinäpä uusi ikuisuusprojekti, milloin saan verhot ommeltua. Lisäksi mietintään vielä jäi tarvitseeko kuviollinen verho kaveriksi yksivärisen verhon vai mennäänkö sillä yhdellä verholla. Myöskin huoneeseen tilatut sisustustyynyjen päälliset saapuivat vihdoin ja viimein tällä viikolla, joten siinä myös vähän lisää väriä huoneeseen.

Lisää kuvia luvassa kunhan joskus saadaan verhot ja tyynyt huoneeseen.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s