Uusi vuosi ja uuden alku?

Tämä vuosi on tavallaan uuden alku elämässäni. Viime kesänä vietettiin häitämme, joten nyt totuttelemme elämään avioparina – vaikka eipä se jokapäiväiseen arkeen paljon vaikuta. Tänä vuonna perheeseemme on odotettavissa myös jälkikasvua. Esikoisemme laskettu aika on kesäkuussa, ja siihen yritämme valmistautua parhaamme mukaan kevään mittaan.

Bloggailun parissa tämä muutos  tuo myös uuden alun; Aikaisemmin olet blogannut hääblogini puolella, ja nyt jatkan bloggaamista täällä ’rouvablogin’ puolella. Tässä vaiheessa blogin tarkempi suunnitelma on vielä vähän avoin – katsotaan millainen lifestyle-blogi tästä tulee.

Nimeni on Milla, MillaMular

Milla

Nimeni on Milla – siis blogin lisäksi myös oikeassa elämässäni. Olen 29-vuotias oululainen. Työskentelen digitaalisen markkinoinnin parissa yrityksiä konsultoiden ja verkkokauppaa pyörittäen. Harrastuksiini kuuluu nykytanssi, valokuvaus ja kotoilu. Olenkin toisinaan todellinen sohvaperuna – kuten mieheni minua nimittää – eli viihdyn kotona television, tietokoneen, käsitöiden ja leipomusten parissa. Siivousta sen sijaan vihaan. Tanssi- ja joogatunnit saavat minut irti myös sieltä kotisohvalta, välillä jopa esiintymislavoille asti.

Blogissa kurkistetaan ainakin kodin sisustamiseen ja työpukeutumiseen. Ehkä joskus saatatte nähdä valokuvausyritelmiänikin. Katsotaan mitä asioita poimin elämästäni tänne blogin puolelle nähtäville :)

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s